Нойзи съсипан! Разкри истината за Мария

Продължава да се извинява за големия си гаф

Нойзи съсипан! Разкри истината за Мария | StandartNews.com

Интелектуалецът сноб Ивайло Цветков отново мина на режим покаяние, след като стана за резил, хванат да кара пиян.

"Мария беше у нас и спеше, докато реших да се кача пил в колата, защото реших, че разстоянието е много кратко. Да, то беше такова, но глупостта ми беше голяма, няма да се повтори. Ще помоля хората да не винят Мария, защото тя няма нищо общо, а и ми е доста сърдита в този момент. Надявам се, че ще успея поне малко да изкупя вината си, както пред нея, така и пред обществото", извини се  отново Ивайло Цветков - Нойзи.

Този път обаче Нойзи разкри и истината за жена си Мария Игнатова. Нойзи призна, че блондинката е подложена на масови нападки от хората и това й идвало в повече. Тя била съсипана от скандала и му се сърдела, че е постъпил напълно неадекватно.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
Габи
преди 5 месеца

Със сигурност това не е първият случай в който Нойзи кара пиян. С този "прекрасен "семеен живот ли се хвали Мария?Това само показва колко ниско е паднала за да живее с такъв мъж. Не пожелавам на никого такава фалшива любов.

Откажи
лоло
преди 5 месеца

Много злостни коментари. И кои сте вие да го съдите и да коментирате отношенията му с Мария? И как точно преценихте, че това е фалшива любов? Да не говорим за оценката каква майка е Мария. Съвсем безгрешни се оказахте всички коментиращи. P.S. И полуграмотни.

Откажи
Срам
преди 5 месеца

Вместо да си гледа детето, Мария си стои в къщи за да чака прибирането на пияния си мъж. Не се ли срамува тая родила, но захвърлила сина си за да се развява и угажда на всеки паднал и мъж.

Откажи
Бездушна майка
преди 5 месеца

Сигорно и сина на Мария страда от липса на майчини ласки и грижи. Само, че нея това не я притеснява и вълнува. Важно е да бъде в къщи и да посрещне пияния си мъж.

Откажи
Любопитно
преди 5 месеца

Защо Мария не публикува и снимка как посреща, прегръща и целува пияния си мъж. Не се ли срамува от сина си като показва лигавите почти порнографски снимки с Нойзи, а за сина си няма време и желание за майчини ласки?

Откажи
ГинекологЛюбител
преди 5 месеца

Кифлата просто плаче за фалосТ.

Откажи