Ново 20! Участничка от "Ергенът" има с какво да се похвали (снимки)

Похвали се в социалните мрежи

Ново 20! Участничка от "Ергенът" има с какво да се похвали (снимки) | StandartNews.com

За първи път Ирина показа снимка с брачна халка на безименния пръст на лявата си ръка. Това се случва на фона на украсена спалня с балони, цветя и шампанско. На кадрите красавицата държи червени балони във формата на сърце с брачната халка, а под тях се показват снимки на двамата влюбени.

Апетитната участничка в миналогодишния сезон на култовото риалити се похвали в социалните мрежи, че е с мъжа си, който я изненадал с екскурзия в Рим. 

Брачната халка ясно личи на безименния пръст на лявата ръка на Ирина Карабаджак, под балоните са снимките с нейния любим Ирина само загатва за самоличността на своя спътник в живота, но не разкрива все още кой е той. Липсват и кадри от церемонията. Промяната в живота на ергенката идва и с нова отрязана коса за бесарабската българка.

"Най-спонтанния уикенд! Моята приятелка ми се обади преди 2 седмици с предложение да прекараме един уикенд в Рим, отказах й, защото имахме доста ангажименти. В петък тя излетя за Рим, а моя мъж тайно купи билети за събота сутринта и резервира стая в същия хотел, където отседна най-добрата ми приятелка. Това се казва ИЗНЕНАДА. Благодаря безкрайно",

написа красавицата под кадрите от италианската столица, разкривайки за сефте, че е "бракувана".

"Така е от древността: жената през секса предава енергия на мъжа и в замяна получава благополучие, грижа, защита за продължаване на рода",

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай