Обрат! Рачков и Халваджиян разделени в съдбовен момент

Къде не бяха заедно те?

Обрат! Рачков и Халваджиян разделени в съдбовен момент | StandartNews.com

Един от най-доверените хора на Маги Халваджиян - Димитър Рачков, отсвири рождения ден на съпругата на продуцента. В края на седмицата стилистката Кремена вдигна епичен и шумен купон за 54-ата година от своето раждане. Мястото, разбира се, бе семейното заведение в идеалния център на София.

Плеяда от звезди се стече на купона, за който ще се говори дълго. Първоначално гостите са посрещани в градина, където пийват традиционния коктейл и гризват по някоя хапка. А по-късно се запътват към нощния клуб, където е същинското парти.

Госпожа Халваджиян се барна с шармантна цветна рокля и воали като истинска хипарка. Кремена е много пъстра и свежа, а годините, които навършва, изобщо не й личат. Като една истинска рожденичка любимата на продуцента Маги е най-дейна в купона и заслужено е център на вниманието. Мъжът й пък залага на розова риза от лен, а в разгара на вечерта ръкавите на телевизионера вече са навити от жегата на дансинга, писа "България Днес".

От най-близките на фамилия Халваджиян обаче липсва Димитър Рачков. Дали комикът е на ваканция, или е зает с работни ангажименти, така и не става ясно. Ала само водещият не бе забелязан за разлика от други популярни личности, сред които бившата му Мария Игнатова, колегата му Геро, оперният певец Юлиан Константинов, водещата Гала и още, и още все популярни персони. По принцип Рачков винаги уважава повода на който и да е фамилията, но този пък по незнайни причини отсъства.

На рождения ден на госпожа Халваджиян присъства и леко позабравеният Димитър Станчев. Продуцентът на култовото шоу "Невада" от години не се бе появявал на светско събитие. Естествено, телевизионерът надълго и нашироко поговори с откритието си Гала. Именно от викторината кариерата на блондинката в телевизията тръгна нагоре. Водещата бе с любимия си Стефан. Двамата правиха компания на друга популярна двойка - Мария Игнатова и съпруга й Ивайло Цветков-Нойзи. Журналистът и господарката на ефира се прибират от морето специално за да празнуват с добрата си приятелка Кремена.

Кулминацията на вечерта бе, когато другият доверен човек на Маги Халваджиян - Геро, се качи на сцената. Водещият на почти всички предавания на продуцента хвана микрофона и запя вечни хитове, а край него танцуват сексапилните момичета от балета.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай