Гаф: Новият шеф Хекимян закъсня за работа

Това се случва за първи път в кариерата му

Гаф: Новият шеф Хекимян закъсня за работа | StandartNews.com

Днес зрителите на "Тази сутрин" останаха изненадани. Те бяха посрещнати от Денислав Борисов, а от новия шеф на новините нямаше и следа. "Очевидно аз не съм Антон Хекимян, който ще дойде малко по-късно", заяви Денислав.

След близо 20 минути Хекимян пристигна и започна да води все едно нищо не се е случило: "Здравейте след необичайното започване на "Тази сутрин". Това е първото закъснение на водещия в кариерата му. 

Появата на Борислав е любопитна, тъй като се разчу, че именно той е фаворитът на Хекимян за негов заместник. Денислав бил много верен и нямало да се отклони от правата линия. Отличникът от Радомир бил отдаден на макс на задълженията си, никога не оспорвал задачите и се съобразявал с йерархията. И понеже е ерген, поемал всякакви дежурства, репортажи и командировки, без да се съобразява със семейни ангажименти. Освен това, Борислав вече го е замествал като водещ. Миналата година той застъпи за Хекимян през лятната ваканция и явно е успял да впечатли новия шеф на новините. Но дали появата му тази сутрин е било загрявка за новата му позиция, или просто е бил повикан по спешност, предстои да разберем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай