Понеделник,

Нови интриги и коалиции в "Игри на волята"

От: Агенция Стандарт -
Нови интриги и коалиции в "Игри на волята"
A
A
A

Втората капитанска битка след сливането на племената в третия сезон на „Игри на волята: България“ изправи един срещу друг Симеон и Неделчо. В изключително тежката изометрична битка лидерите на Приключенците и Бойците не се предадоха до последно, въпреки болката и трудността на задачата. Симеон успя да надделее и да грабне победата. Без колебание той избра предимството за новото си племе пред личната облага от грошове.

След преразпределението на племената, което Елизабет направи при завръщането си от Плажа на отшелника, не липсваха нови интриги и коалиции. Мани сподели намеренията и плановете на бившето си племе пред Приключенците. Бойците от своя страна останаха много доволни от новите попълнения и не скриха радостта си от присъединяването им към отбора.

Какво ще е предимството за Приключенците в утрешната номинационна битка? Пред какво предизвикателство ще се изправят двете племена? Бойци или Приключенци ще спечелят битката и ще се спасят от съвет? Кой ще бъде първият номиниран и от кое племе ще е?

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички