Нови интриги и коалиции в "Игри на волята"

Симеон избра предимство за Приключенците след победа в капитанската битка

Нови интриги и коалиции в "Игри на волята" | StandartNews.com

Втората капитанска битка след сливането на племената в третия сезон на „Игри на волята: България“ изправи един срещу друг Симеон и Неделчо. В изключително тежката изометрична битка лидерите на Приключенците и Бойците не се предадоха до последно, въпреки болката и трудността на задачата. Симеон успя да надделее и да грабне победата. Без колебание той избра предимството за новото си племе пред личната облага от грошове.

След преразпределението на племената, което Елизабет направи при завръщането си от Плажа на отшелника, не липсваха нови интриги и коалиции. Мани сподели намеренията и плановете на бившето си племе пред Приключенците. Бойците от своя страна останаха много доволни от новите попълнения и не скриха радостта си от присъединяването им към отбора.

Какво ще е предимството за Приключенците в утрешната номинационна битка? Пред какво предизвикателство ще се изправят двете племена? Бойци или Приключенци ще спечелят битката и ще се спасят от съвет? Кой ще бъде първият номиниран и от кое племе ще е?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай