Новата ВИП-двойка. Министър взе звезда от "Плейбой" СНИМКИ

Петя Велкова краси живота на Красен Кралев

Новата ВИП-двойка. Министър взе звезда от "Плейбой" СНИМКИ | StandartNews.com

Нова ВИП-двойка се появи на светския небосклон. Бившият министър на спорта Красен Кралев вече не крие връзката си със звезда от "Плейбой".

След раздялата с топ новинарката, красавицата от бТВ Виктория Петрова, Кралев отново се носи на крилете на любовта, разкрива "Ретро" и публикува снимки на новата светска двойка.

От пролетта насам депутатът от ГЕРБ е паднал в плен на бившата манекенка и миска от близкото минало Петя Велкова. Атрактивната красавица е с 20 години по-млада от него и преди дни е отпразнувала своя 36-и рожден ден в елитен столичен ресторант.

На партито с отбрани гости е бил и Красен Кралев, а двамата споделиха своя романтична снимка от празненството. В последните месеци Велкова е неотлъчно до бившия спортен министър и по време на официални събития, придружава го често на откривания на изложби и други културни мероприятия.

Дългокраката блондинка също е разведена. Преди години тя бе омъжена за бизнесмена Васил Главчев, с когото вдигнаха помпозна сватба във Варна, но бракът им бе краткотраен. Преди това пък моделката бе известна и като една от многото приятелки в списъка на вече покойния милионер Христо Сираков, по-известен с прякора си Стоте манекенки.

Велкова е и бивша звезда от кориците на мъжката библия „Плейбой“ и други подобни списания, а еротичните ѝ кадри и до ден днешен се ширят из интернет пространството.

Навремето и Петя се опитала да направи тв кариера и водела за кратко светско предаване по Канал 3. В последните години обаче Велкова е тотално неузнаваема, като е променила изцяло външния си вид, пребоядисала е косата си и вече се занимава с далеч по-сериозни дела. Носителката на титлата Лейди България е собственик на бижутериен магазин, а освен това е имала амбиции да пробие и в политиката. Тя е била кандидат за народен представител от партията на Мая Манолова „Изправи се, БГ“ през 2022 г.

Двамата с Кралев не афишират прекалено връзката си, но и не крият, че са щастливи заедно. Бившата му половинка Виктория Петрова обаче трудно преживявала случващото се, издават нейни колеги от нюзрума на телевизията. Красен и Виктория завидно щастлива двойка в продължение на повече от 8 години и съжителстваха на семейни начала.

Преди години новинарката бе сломена и след развода си с оператора Добромир Иванов. Двамата се венчаха на стилна сватба през 2008 г., но малко след това семейната им идилия бе разрушена. Тогава слуховете в медийните среди гласяха, че младата колежка на Виктория – Лиляна Боянова, е станала причината Добри да изостави съпругата си.

Към днешна дата обаче операторът е женен за друга журналистка от Би Ти Ви – Веселина Петракиева, от която има и дете.

Именно заради тежката раздяла с първия си мъж Виктория Петрова подходила с резерви към Красен Кралев, когато преди близо 10 години той я видял в телевизията след свое интервю и я поканил на среща. Петрова тактично отклонила първите му три покани за кафе, но впоследствие склонила да се видят уж за 10 минути. Краткият им разговор обаче прераснал в 3-часова среща, в която толкова се улисали, че на тръгване от заведението се наложило сервитьорът да ги гони, за да платят сметката.

Още тогава заживели заедно, а през годините новинарката бе неотлъчно до него с деликатното си присъствие. Тя се разбираше прекрасно и с дъщеря му Криста от предходен негов брак, която е вече голяма девойка.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай