Новата на Берлускони си татуира инициалите му

Красивата блондинка Мария Фашина била фенка на партията "Форца Италия"

Новата на Берлускони си татуира инициалите му | StandartNews.com

Новата 30-годишна приятелка на бившия италиански премиер Силвио Берлускони Мария Фашина била толкова влюбена в него, че си татуирала неговите инициали върху тялото си, пише в. "Дейли мейл", цитиран от БТА.

ВИЖ ОЩЕ: 34-годишната Франческа вече е стара за Берлускони

Красивата блондинка била фенка на партията "Форца Италия" на 83-годишния политик и се запознала с него докато работела като пиар на футболния клуб "Милан".

Силвио Берлускони се раздели с младата си 34-годишна приятелка Франческа Паскале и вече се радва на нова. Според запознати тя наскоро спечелила сърцето на влюбчивия Силвио, като му изпращала страстни писма. Така се зародил пламъкът между двамата и Берлускони загърби Франческа, с която беше от 12 години.

Фашина е родена в Южната част на Италия и е завършила литература и философия в римския университет "Сапиенца". От 2018 година е депутат от "Форца Италия" в Долната камара на италианския парламент. Още като студентка Фашина става супер фен на "Милан" и на неговия собственик - Берлускони, с който има редовни контакти. Изглежда именно тогава тя си татуира инициалите му SB.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай