Нова тв търси частни домове за старт на риалити

Водещата на "Преди обед" не иска в сутрешния блок на bTV

Нова тв търси частни домове за старт на риалити | StandartNews.com

София. Симпатичната водеща на bTV Деси Стоянова явно е отказала да става всяка сутрин по тъмно, за да води сутрешния блок на телевизията каквито слухове имаше. След като Ани Цолова и Виктор Николаев напуснаха, за столовете им се спрягат всички водещи в телевизията, включително и името на Деси. Тя обаче предпочете да остане в "Преди обед" в компанията на актьора Александър Кадиев, с когото се доказаха като успешен тим в светското предаване. Двамата се завръщат тази сутрин, като ще ни водят на гости на звезди. Предстоят им забавни предизвикателства, които екипът ще пази в тайна от самите тях. Първите гости в рубриката "Звездите на море" са Дони и Нети. След това Калин Врачански и водещата на bTV Новините Мариана Векилска ще им разказват за най-вълнуващите си летни моменти. До финала на лятото екипът ще гостува на най-популярните лица в България в техните летни кътчета за почивка.

Деси и Сашо ще дадат думата и на водещия на "Лице в лице" Димитър Цонев. Той и партньорката му Цветанка Ризова също са канени да поемат сутрешния блок, но според слуховете в телевизионните среди, са отказали. Цонев обаче ще е на гости в "Преди обед" с дъщеря си Деси, която наскоро се разведе със сина на Янчо Таков.
Звездното семейство Мими Иванова и Развигор Попов пък това лято покориха най-високия вулкан в Европа. Те ще разкажат за приключението си в четвъртък.

Предаването ще спази и своето обещание - да спре разделението в България на София и провинцията, като отвори вратата за героите от малкия град. Зрителите ще могат да сигнализират за проблемите на родните си места, да предлагат истории или да показват непознати кътчета от България.

Търсенето на нови лица, които да поемат тежката задача за водещи на сутрешния блок, продължава. Спрягат се както някои от известните водещи на телевизията, така и репортери. Резултати от търсенето все още няма.
След като решиха кадровия проблем, в Нова телевизия работят усърдно по старта на сезона. Освен "Х Фактор" и двете шоута, които ще стартират тази есен - "Биг Брадър" и "Марс и Венера", те готвят още едно. Снимките му обаче ще се провеждат в домове на зрители, които доброволно се предоставили холовете си. Всеки, който желае, може да кандидатства. Снимките на жилищата се изпращат на имейл адрес [email protected]. Всеки един от персонажите от телевизионното риалити ще прекара в одобрения дом няколко часа. Снимките ще са в рамките на 2-3 дни, а собствениците на апартаментите ще получат хонорар. "Не е необходимо да подреждате, почиствате или пренареждате мебелите. Идеята е жилището да е в максимално естествен вид, така че да се избере обстановка, пасваща на съответния герой от риалитито", обясниха още от Нова телевизия. По време на снимките няма да се наложи собствениците на одобрените жилища да ги напускат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай