Нов живот за Сани Жекова. Изненадата СНИМКИ

Публикува снимки, които разплакаха всички от щастие

Нов живот за Сани Жекова. Изненадата СНИМКИ | StandartNews.com

Нов живот за четирикратната участничка на олимпийски игри Александра Жекова. Омъжи се!

Още на 12 юли 35-годишната бивша сноубордистка се е врекла във вечна вярност за своя любим Христо. От публикуваните снимки става ясно, че двамата са се венчали в църквата Света София в столицата.

Днес Сани използва профилите си в социалните мрежи, за да съобщи на своите последователи щастливата вест.

Както е известно, Сани Жекова роди първото си дете преди близо две години. На 30 септември 2021 г. тя обяви, че е станала майка на малката Христина. Известно време обаче тя и любимият й нямаха брак, но ето че и това се е случило.

Александра Жекова е първият български спортист, носител на медал от „X Games“. Сани печели сребро в сноуборд кроса на състезанията в Аспен (щат Колорадо) през 2012 г. Три години по-късно взе златното отличие от Универсиадата в Гранада (Испания). Има три победи в стартовете от Световната купа.

Жекова участва на олимпийските игри в Торино (2006), Ванкувър (2010), Сочи (2014) и Пьонгчанг (2018). През 2010 г. е знаменосец на българската олимпийска делегация при закриването на Олимпиадата във Ванкувър. Най-доброто ѝ постижение в сноуборд кроса на олимпийски игри е петото място в Сочи. В Пьонгчанг заема шестата позиция.

ПУБЛИКАЦИЯТА НА АЛЕКСАНДРА ЖЕКОВА

Днес искам да отпразнувам невероятната сила на истинското семейство. Не става дума за кръвни родства или формалности, а по-скоро за дълбоката връзка, която споделяме с онези, които ни издигат и ценят безусловно.

На теб, любов моя, Христо, благодаря ти, че си моята скала и стоиш до мен във всичко. Твоята непоколебима подкрепа и любов ми дадоха силата да преодолея трудностите по пътя.

Бих искала да изразя сърдечна благодарност към Адриана и Мартин за това, че приеха да бъдат наши уважавани кумове, като почитат и вдъхновяват нашия семеен съюз. Вашето присъствие направи нашия специален ден още по-вълшебен!

Моите невероятни шаферки, вие сте моят супер отбор! Благодаря ви, че сте до мен и изпълвате живота ми с радост и сестринска подкрепа.

Нашите скъпи родители, дали ни добрия пример, нашите роднини и най- близки приятели, вашата любов и добри пожелания направиха сватбения ни ден наистина незабравим.

Благодарим ви, че споделихте щастието на нашия специален момент!

Нека продължим да вървим заедно през красивия път на живота!

На 12 юли 2023 г. поехме заедно към новото семейно начало!

Христо, аз и нашата любима Христина.

Нека продължим да градим живота си върху основата на уважение, любов и радост в присъствието един на друг!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай