Нов живот за Надежда Нейнски! Първи снимки от тайната сватба

Ето какво се случва в семейството на бившия външен министър

Нов живот за Надежда Нейнски! Първи снимки от тайната сватба | StandartNews.com

Грандиозна е била сватбата на по-малката от двете дъщери на Надежда Нейнски. „Стандарт” писа за голямото щастие в живота на бившия външен министър в кабинета Костов миналата година. Тогава Нина, която завърши архитектура в Милано и остана да живее и гради кариера в италианския град, се омъжи за немец с индийска кръв и вече носи фамилията Фон Руп. Майка ѝ пазеше щастливия повод в тайна. Но „Ретро“ пусна уникални снимки от пищната церемония.

Младоженците са били бракосъчетани пред Бога лично от Западно- и Средноевропейския митрополит Антоний. Приемът с над 200 гости се е състоял на морето в резиденция „Евксиноград“. За целта са били построени специални градински шатри с маси и столове за присъстващите, както и сцена с дансинг, където забавленията продължили до ранни зори. Булката Нина носила дизайнерска рокля от дантела и била отведена до олтара от баща си Камен – бивш съпруг на Надежда.

Настоящият ѝ мъж Светлин Нейнски също бил сред присъстващите. Гостите се насладили на жива музика и 5-степенно гурме меню. Надежда на няколко пъти не могла да сдържи сълзите си, а по време на речта си към младите съвсем се поддала на емоцията.

Това е четвърта сватба за семейството на бившата посланичка в Турция и министърка на външните работи от кабинета на Иван Костов.

Самата тя два пъти е влизала в ролята на булка – веднъж с първия си съпруг Камен Михайлов, който е баща на двете ѝ дъщери Виолета и Нина. С него бяха семейство от 1983 до 2006 г., когато се разведоха. Три години по-късно Надежда сключи брак с настоящия си мъж Светлин Нейнски и взе неговата фамилия. През 2015 г. Хубавото Наде даде ръката на голямата си дъщеря Виолета на известния кардиохирург Азис Алейдин Азис, който работеше в екипа на Правителствена болница, а вече практикува в частната „Лозенец“ в София.

Снимки: Ретро

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
София
преди 1 месец

Честито

Откажи