Нов живот! Синът на Иво Карамански и гаджето му се похвалиха с нещо голямо

Ети се хвали с новото начало

Нов живот! Синът на Иво Карамански и гаджето му се похвалиха с нещо голямо | StandartNews.com

Антоанет Пепе и синът на Иво Карамански отвориха нова страница в живота си. Похвалиха се с нещо много голямо.

Двамата млади обявиха, че са станали ресторантьори. Една от най-обсъжданите в последно време светски двойки, отвориха собствен ресторант в София с азиатска кухня

"Мечтая да посетя Азия, но не искам да живея в чужбина", казва Ети, предаде Шоу БЛИЦ.

Инфлуенсърката Антоанет Пепе пък, която е майка на две момиченца и едно момче, успява да открие време за себе си, децата, работата и любимия си Иво.

"Приятелят ми Иво отвори заведение, с което и аз се занимавам маркетингово. За първи път споделям за него. Искам всичко да е изгладено и откъм персонал и чак тогава да започна да го рекламирам. Много органично се получава всичко, хората вече идват, доволни са, комуникираме си, без изобщо още да съм го промотирала.

Искам да го оценят заради това, което е, а не заради влиянието ни в социалните мрежи. Имаме много хубав домашен хляб с квас и мека коричка, домашен карамелен сос, рибата ни е супер висококачествена, правим покебол с наша марината, Азия присъства и в кухнята ни“, разказва тя.

"Правим и японски палачинки, първите в София, страхотни са. Не вярвах, че ще се случи толкова добре“, допълни Ети. Тя се надява скоро да сбъдне мечтата си и да посети големия континент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай