Петък,

Нов бизнес за една зодия, друга си пати от авантюра

От: СТАНДАРТ -
5566
Нов бизнес за една зодия, друга си пати от авантюра
A
A
A

Спокоен ден очаква зодиите днес. Звездите подкрепят начинанията на повечето от тях. Въздушен знак започва доходоносен бизнес, а воден ще си изпати от скорошна авантюра.

Какво още вещаят звездите за днес, 21 май 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Ролята на всезнайко не ви подхожда. Ще се изложите, ако се опитате да обясните нещо, което не ви е ясно. Потърсете промяната, ако отношенията с вашия интимен партньор са зациклили като изтъркана грамофонна плоча!

ТЕЛЕЦ - Притеснено започвате деня, но скоро облаците ще се разсеят и пред вас ще се открият нови хоризонти. Ако сте ученик или студент, възползвайте се от това, че днес ще ви се удава по-лесно да усвоявате знания! На самотните пък днес може да излезе късметът и скоро да се обвържат.

БЛИЗНАЦИ - Може да имате гениални планове, но през този ден най-важни са действията. Колкото повече умувате, толкова по-трудно ще ви е да реализирате целите си. Доверете се на интуицията си! Това е ден за кармична разплата. Ще бъдете възнаградени, ако сте щедри и добри.

РАК - Това е ден, в който професионалните ви качества може да бъдат добре оценени, а правото на избор по кой път да поемете, вероятно ще ви изправи пред дилемата дали да не си потърсите късмета в друг град или в друга страна. Авантюрите са противопоказни, ще съжалявате.

ЛЪВ - Звездите ви подкрепят във вашите начинания. Може да ги реализирате, но е желателно да направете това преди обяд. След това може да се занимавате само с неща, които не изискват много усилия. Не давайте пари на заем, защото рискът да ви ги върнат е голям!

ДЕВА - Концентрирайте се над важните си ангажименти и се опитайте да ги изпълните! Приемайте нещата такива, каквито са! Налага се да се нагодите към промените. Може да се чувствате предаден от ваш близък, но не търсете съчувствие, а се постарайте да превъзмогнете болката!

ВЕЗНИ - Открива се пред вас възможност за започване на доходоносен бизнес или за смяна на работното място. Предстоят ви разговори на четири очи. Сценарият е излишен, бъдете такъв, какъвто сте! Интимният партньор може да постави на изпитание търпението ви, сдържайте яда си!

СКОРПИОН - Склонни сте да идеализирате. Ще ви е трудно да съчетавате желанията и възможностите. Ако не прибързате в действията си, ще получите вярното решение на даден проблем. Пътуване, новини, нови контакти ще допринесат за вашето благополучие. У дома ви чакат приятни изненади

СТРЕЛЕЦ - Не се разпилявайте в много посоки, а се съсредоточете в изпълнението на една цел! Имате сили да се преборите за правата си и в службата, и у дома. Направете промените, които желаете! Ще срещнете интересни хора и предизвикателства, бъдете отворени и позитивни!

КОЗИРОГ - Останете позитивно настроени! Вероятно нещо няма да е такова, каквото на вас ви се иска, но можете да се адаптирате. С любимия човек ще се разбирате и без думи. Ще получите подкрепа.

ВОДОЛЕЙ - Увереността ви расте. Можете да преодолеете всяко препятствие, което ви се изпречи на пътя, но е желателно в следобедните часове да не поемате нови ангажименти, макар да се чувствате готови за подвизи. Зарадвайте любимия човек, изненадайте го приятно!

РИБИ - Не си пилейте времето в търсене на нещо отминало и безвъзвратно изгубено! Спомените няма да ви направят щастлив. Това е ден за ново начало, за нови начинания. Добре е да проучите всяка възможност за своите намерения. Не отказвайте срещи и милувки!


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com