Ники Дойдов взе най-важното решение. Чака голяма радост

Със съпругата му Петя имат страхотна мечта

Ники Дойдов взе най-важното решение. Чака голяма радост | StandartNews.com

Баща за втори път иска да стане Ники Дойнов. 51-годишният водещ на новините по Нова телевизия сподели, че със съпругата му Петя работят за още един наследник активно и се моли на Господ щастието да станат родители да ги сполети отново в рамките на тази година, предаде „Ретро”.

Двамата са заедно от близо 8 лета и вече имат един пораснал син Марко, който се роди през 2017 г.

Самият Ники има брат, с когото са изключително близки, и още от малък си мечтаел да има поне две деца.

Телевизионерът се ожени за по-младата от него бивша стюардеса Петя през лятото на 2021 г., макар двамата да бяха станали родители на син Марко 4 години преди сватбата. Тържеството им се състоя в частна луксозна винарна край Ивайловград. Преди това пък сключиха църковен брак в храма „Преображение Господне“. На сватбата им присъстваха 80 души, сред които и много от колегите на Ники от телевизията. За щастливия повод един от най-богатите тв водещи у нас подари на жена си нов дом. Цялото семейство живее в баровски апартамент, обзаведен по поръчка, намиращ се в елитна новопостроена кооперация в близост до тази на Цветан Цветанов в столичния кв. „Изток“.

Въпреки че Ники Дойнов получава една от най-високите заплати в телевизията, жена му предпочитала да работи и да разполага със свои доходи, а не да прахосва парите на мъжа си.

Отскоро Петя се труди в една от най-големите компании, които се занимават с допълнителното пенсионно осигуряване, известно сред народа като „втора пенсия“. Позицията ѝ е на агент по продажбите, което означава, че е задължена да набира нови клиенти на фирмата, а от всеки сключен договор печелела проценти.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Jobs
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи