Вторник,

Невероятна история в "Стани богат". Билалов остана без думи

От: СТАНДАРТ -
24690
Невероятна история в "Стани богат". Билалов остана без думи
A
A
A

Невероятната история на  Цветелина Караганева остави без думи водещия на „Стани богат” Михаил Билалов. Експертът във фирма за телекомуникации изуми любимия актьор със смелата си постъпка отпреди години. Оказа се, че тя е скочила от 5000 метра с парашут, без дори да е подготвена или да има някаква представа какво означава това.

Видимо заинтригуван, Михаил Билалов поиска да разбере как Цветелина се е решила на подобна стъпка.

„Буквално за ден се случи, но сега ако трябва да го направя, ще ми бъде много трудно. Преди скока нямах абсолютно никаква подготовка. Видяхме се съвсем случайно и аз бях с придружител, когато го направих“, призна Цвети по БТВ, предаде petel.bg.

Оказа се, че въпросният придружител на Цвети е бил Димитър Колев, с който не се е познавала, но след години той става неин съпруг.

Митко подкрепя в студиото своята любима, която заработи набързо 1000 лева с верни отговори и утре ще опита да увеличи сумата.

При последния си отговор Цвети позна, че терминът дузпа във футбола на български е заимстван от френския език. Тогава водещият се пошегува, че за една жена не е приятно, като и бият дузпата. В този момент пък прозвуча сигналът за края на днешното предаване и Михаил Билалов изпъкна с крилата фраза: Биха ни дузпата.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com