Невероятна история в "Стани богат". Билалов остана без думи

Летящ старт на Цветелина Караганева

Невероятна история в "Стани богат". Билалов остана без думи | StandartNews.com

Невероятната история на  Цветелина Караганева остави без думи водещия на „Стани богат” Михаил Билалов. Експертът във фирма за телекомуникации изуми любимия актьор със смелата си постъпка отпреди години. Оказа се, че тя е скочила от 5000 метра с парашут, без дори да е подготвена или да има някаква представа какво означава това.

Видимо заинтригуван, Михаил Билалов поиска да разбере как Цветелина се е решила на подобна стъпка.

„Буквално за ден се случи, но сега ако трябва да го направя, ще ми бъде много трудно. Преди скока нямах абсолютно никаква подготовка. Видяхме се съвсем случайно и аз бях с придружител, когато го направих“, призна Цвети по БТВ, предаде petel.bg.

Оказа се, че въпросният придружител на Цвети е бил Димитър Колев, с който не се е познавала, но след години той става неин съпруг.

Митко подкрепя в студиото своята любима, която заработи набързо 1000 лева с верни отговори и утре ще опита да увеличи сумата.

При последния си отговор Цвети позна, че терминът дузпа във футбола на български е заимстван от френския език. Тогава водещият се пошегува, че за една жена не е приятно, като и бият дузпата. В този момент пък прозвуча сигналът за края на днешното предаване и Михаил Билалов изпъкна с крилата фраза: Биха ни дузпата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай