Нети влиза в журито на "България търси талант"

Според слуховете я гласят за мястото на Славена Вътова в журито

Нети влиза в журито на "България търси талант" | StandartNews.com

Има огромна вероятност актрисата и певица Нети скоро да стане колежка на новооткритата си сестра Александра Кръстева. Информатори на „Уикенд“ разкриват, че именно тя е най-вероятното ново попълнение в следващия сезон на шоуто „България търси талант“. Според слуховете я гласят за мястото на Славена Вътова в журито, пише "Морица".

Есенният сезонна бТВ е, меко казано, постен откъм развлекателна програма, Освен риалитито „Фермата“ и неизлъчените до момента епизоди на „Мастършеф“, снимани още в началото на годината, телевизията предлага основно турски сериали, с които да разсейва зрителите от проблемите на деня.

Затова пък от пролетта се готви да избухне с ентъртейнмънт, а основният гвоздей в програмата според плановете ще бъде „България търси талант“. Записванията за кастинг отдавна започнаха, а най-големият въпрос в момента е кой ще влезе в журито и дали ще бъде сменена Славена Вътова, чието място, меко казано, не е в подобно предаване, пише „Уикенд“.

Както вестникът писа, в телевизията тече усилено пресяване на нови кандидати за журито, като най-вероятно един от тях ще смени миската. Според слуховете най-големи шансове за момента има Антоанета Добрева – Нети. Тя има всички качества, необходими за заемането на подобна позиция, тъй като съчетава изявени таланти като актриса и певица. А преди време в шоуто „Денсинг Старс“ показа, че се справя добре и танците. Освен това се занимава с йога, източна философия и литература.

Основен коз за заемането на мястото в журито обаче са семейните й връзки. Както е известно, наскоро Нети неочаквано откри, че е сестра на водещата на предаването „Тази събота и неделя“ Александра Кръстева. Оттогава тя и мъжът й Дони бавно, но упорито започват да се присламчват към бТВ.

Това е телевизията, в която Нети първо разказа покъртителната история на своето осиновяване, когато открива, че има живи родители и сестра тв звезда. След това актрисата бе канена за интервюта в бТВ още няколко пъти. Тя представи там новия си албум с Дони, а накрая дори стана седмичен коментатор в предаването „Преди обед“.

Мъжът й също е като абониран за интервюта, особено в „Тази събота и неделя“, където вече има семейни връзки. По линия на супергрупата „Фондацията“ пък той е близък с Иван Лечев – поредно лице на бТВ, само че в качеството си на треньор в „Гласът на България“.

Самият Дони неведнъж е участвал в програми на телевизията, включително като част от журито на шоуто „Мюзик Айдъл“ преди години. На Нети също вече се гледа почти като на едно от лицата на бТВ. Всичко това я превръща в идеална кандидатка за журито на „България търси талант“.

Смята се, че Славена Вътова е единственият член на съдийската четворка, който е застрашен от изхвърляне. Причината е мощната зрителска съпротива срещу масираното й присъствие в ефир. Това беше и причината тя да отпадне от „Шоуто на Николаос Цитиридис“ само след месец работа.

В момента се обсъждат всякакви варианти, а какво ще се реши накрая, все още не е ясно. До около месец-два се очаква да започнат кастингите за участие в „Талантите“. Дотогава въпросът с журито трябва да бъде изчистен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай