Нещо става в живота на Цънцарова. Къде е брачната й халка?

Със любовта на живота й Симо изживяват втори меден месец

Нещо става в живота на Цънцарова. Къде е брачната й халка? | StandartNews.com

Новата водеща на сутрешния блок на бТВ Мария Цънцарова не спира да събира коментари. Колеги издават, че била на върха на щастието от възобновения семеен живот. Доброто й настроение личи и от малкия екран, пише Шоу БЛИЦ.

Твърди се, че Цънцарова никога не е спирала да обича половинката си Симо, който е ученическата й любов. Именно той бил най-голямата й oпора в преследването на кариерните й цели.

В един момент обаче започнало да му идва в повече тя да е вечно на работа, а той да се чуди как да се справи с двамата им синове на 6 и 4 години. Тъй като нямат баби в София, можели да оставят понякога момчетата само на семейни приятели.

Поради тази причина грижите за момчетата падали основно върху плещите на Симо, който също има успешна кариера – върти частен бизнес в сферата на компютърните технологии. Напоследък се чудел как да смогва с грижите за децата и това била една от причините за обтягането на отношенията между съпрузите. Стигнало се дори до там, че Цънцарова захвърлила брачната си халка, пише "Уикенд".

И макар през лятото да се заговори, че се е развела, тя няма друг мъж до себе си. В малкото си свободно време се срещала само с приятелките си Надя Ганчева и Марина Стоименова, с които често си правят женски партита и пътешествия. Тъй като и Симо й останал верен, това улеснило до голяма степен събирането им отново.

Цънцарова дори се похвалила пред колегите си, че е заедно със съпруга си и изживяват нещо като втори меден месец. Макар бракът им да е сключен преди 9 години, връзката им е още от ученическата скамейка. Първият им син се ражда през 2017 г., а вторият – през 2019 г. И през двете си бременности, Цънцарова е на работа до последния възможен момент и се връща обратно едва година след раждането. До момента не е показвала в публичното пространство нито снимка на съпруга си, нито на децата си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай