Нептун вилня из Албена

Нептун вилня из Албена | StandartNews.com

Али Алиев понесе на ръце Крис Спасева - варненската красавица, която стана "Мис София"

Албена. Диан Христов, един от най-ефектните мъже на родната фешън сцена, влезе в ролята на Нептун и за малко да отвлече чаровната репортерка на ТВ7 Гергана Цветкова. Морско-светският екшън се случи след старта на четиринадесетата Модна фиеста в Албена. Водещият на шоуто Искрен Пецов информира публиката за идването на бога на вълните, който се появи с голям жезъл и тризъбец в ръцете. По време на едно от ревютата Диан все пак успя да изчезне с красива манекенка под ръка. Още един юнак провокира нежния пол. Али Алиев, който се прочу като "Менхънт-България", отново обяви, че ще се жени.

"Обещаваш го трета година, но все не ти се получава", репликира го продуцентът на най-известното лятно тематично събитие Марияна Аршева. "Ако и сега се издъня, през 2015-а няма да дефилирам", покая се Али. Още един републикански виден ерген ловко се измъкваше от въпросите на журналистите дали скоро ще чуе Менделсон с любимата си Маргарита. Вместо да навлиза в детайли за личния си живот, Васко Петров предпочете да дегустира всички възможни сладоледи. Родният Франк Синатра събираше погледите с небрежно-елегантен стайлинг. Видимо обаче се забавляваше на състезанието, в което участват мераклии за тънка талия - те се мажат от сутрин до вечер с антицелулитния гел на известна шведска козметика. Повечето от тях са мъже. Светският живот, неизменна и задължителна част от съпътстващата програма на Модната фиеста, продължава и довечера. Досега най-силен на караокето е Искрен Пецов, който редовно получава заслужените аплодисменти на публиката.

Дизайнерите Мая Никифорова, Ангелина Данова, Стоян Радичев, топманекенките на "Ес лайн моделс" Мелинда Сайдия, Мирела Велкова, мачовците Евгени Евтимов, Георги Асенов също се включват активно в купоните. Ревютата вървят на пълни обороти. От тях става ясно, че в актуалната мода всичко е разрешено - одеждите са цветни, разголени и удобни. Дори от сватбените тоалети лъха еротика на талази.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай