Непознати пророчества на Ванга. Дойдоха от Скопие

Неизвестен космически кораб ще донесе на Земята мистериозна болест, казала ясновидката

Непознати пророчества на Ванга. Дойдоха от Скопие | StandartNews.com

Неизвестен космически кораб ще донесе на Земята мистериозна болест. Това е едно от непознатите досега пророчества на Баба Ванга, които скопският "Вечер" извади на бял свят, съобщи БЛИЦ. Според прогнозите на българската гадателка през 3797 г. животът на Земята ще изчезне.

Предсказанията, цитирани от „Вечер”, сочат, че през 2023 г. орбитата на Земята ще се промени, през 2028 г. астронавтите ще пътуват до Венера, през 2043 г. мюсюлманите ще управляват Европа, през 2046 г. хората ще живеят повече от 100 години, защото лесно ще се сменят органите им.

След това, от 2100-та година, Ванга прогнозира, че нощта вече няма да съществува, а изкуственото слънце ще осветява тъмната част на планетата. През 2130 г. благодарение на извънземните, ние ще можем да живеем под вода, а през 2164 г.  животните ще получат човешки качества.

От 2183 г. Ванга казва, че Марс ще се превърне в ядрена сила и ще се стреми към независимост от планетата Земя, а през 2256 г. неизвестен космически кораб ще донесе на Земята мистериозна болест. Също така през 2229 г. във Франция ще се роди ново съпротивително движение за потискане на исляма в Европа.

Към 3797 г. Баба Ванга казва, че животът на Земята ще изчезне и  хората ще се преместят на нова планета, а през 4509 г. ясновидката предвижда, че хората най-накрая ще се срещнат с Бога и ще разговарят с него лице в лице. През 4599 г. тя е предсказала, че хората ще станат безсмъртни, докато цивилизацията ще достигне своя връх през 4674 с население от 340 милиарда души и ще започне да се размножава с извънземни същества.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай