Неочаквано! Мира Добрева със скандално разкритие

Какво е заснаела тв водещата, преди да се озове в болницата

Неочаквано! Мира Добрева със скандално разкритие | StandartNews.com

Неочаквано разкритие от обичана наша тв звезда, свързано с драматичен момент от живота й.

Мира Добрева пусна скандално видео, което е направено часове преди да изпадне в кома. Неприятният инцидент се случи в началото на септември и лекарите не даваха големи надежди за живота й. 

Но тя се справи с трудностите и се събуди от комата, заради която цялото й семейство беше на тръни. И два месеца по-късно се осмели да покаже видео, което е заснела часове преди да се постъпи в Пирогов и да разкрие какво е станало във въпросния ден, пише Блиц. 

"Паметен за живота ми се оказа 3-ти септември. На сутринта тръгнахме към Рилските езера, вечерта бях в хирургията на Пирогов...

Без да подозирам какво ме очаква, през целия ден снимах - исках да направя кратко влогче за последователите на тази страница. До днес не дръзвах да погледна видеата.

В един от кадрите личи колко ми е лошо…Два месеца по-късно пускам клипчето - за Вас то ще бъде препоръка да посетите една от най-красивите природни забележителности в нашата страна, за мен ще бъде спомен, към който може би не искам да се връщам. Или нека ми напомня, че времето ни на тази земя е толкова кратко и трябва да го живеем в радост и благодарност", написа Мира.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай