Неочаквана развръзка в "Един за друг". Любима двойка изгоря

Предстои изпитанието за двойки

Неочаквана развръзка в "Един за друг". Любима двойка изгоря | StandartNews.com

Индивидуалното женско изпитание в “Един за друг” донесе със себе си много адреналин, сълзи, хъс за победа и една изненадваща за всички дисквалификация. Вечно усмихнатата Галена от Генерал Тошево наруши правилата на екстремното предизвикателство няколко пъти и получи служебна загуба за нея и нейния съпруг Петър.

Задачата пред дамите не беше никак лесна. Те трябваше да влязат в ролята на професионални сапьори, минавайки през пет степени на трудност с разнообразни представители на животинския свят.

Всяка следваща кутия съдържаше комбинация от цифри, които сформираха важна дата в живота на отделните двойки и служеха за код, който да освободи техните кавалери от тиктакащата опасност.

Най-успешно с предизвикателството се справиха двойките на магазинерите Йоана и Румен, инфлуенсърката София и съпруга ѝ Тихомир, юристите Йордан и Елизабет, брокера Светослав и любимата му Сияна, органите на реда във Вилата на любовта Маргарита и Кристиян и забавните перничани Михаела и Венцислав. Играта обаче се оказа твърде голямо предизвикателство за съквартирантките Петя и Дарина, които доброволно се отказаха от участие, а слънчевата Галена изгуби право на участие, заради нарушение на правилата.

Довечера в най-романтичното риалити в ефира предстои изпитанието за двойки. Победата за Дарина и Денис е задължителна, а оръжията на любовта отново ще бъдат в сръчните ръце на жените.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай