Неочаквана промяна за Андреа! Замесен ли е Кубрат

Певицата даде загадъчно послание

Неочаквана промяна за Андреа! Замесен ли е Кубрат | StandartNews.com

Скоро може да настъпи доста любопитна промяна за бившата поливинка на Кубрат Пулев.

Една от мечтите на Андреа - да бъде булка, скоро ще стане факт. След като с Кубрат Пулев певицата така и не успя да стигне до олтара, сега тя ще се омъжи за турския актьор Емре Озмен, с когото са двойка от няколко месеца.

Новината бе потвърдена от импресариото на Андреа - Атанас Лазаров. Твърде вероятно е да има две сватби - една в България, и една в Турция, но това тепърва ще се решава.

Фолкзвездата наскоро отпразнува рождения си ден. На въпроса кой е бил най-хубавият подарък, който е получила, Андреа с широка усмивка отговори:

"Дойде от Истанбул. Но не искам да разкривам повече. Искам да си оставя тези емоции за мен. Не искам да споделя, защото хората го преекспонират и не искам да ми се бъркат медиите в личния живот, защото постоянно се пишат някакви неверни измислици“, категорична е тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Killer
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може ----- https://mub.me/bioex

Откажи
Аха
преди 2 месеца

И накрая ще се окаже, че снимала само клип, на който сценарият му включва булчинска рокля. Аман.

Откажи