Ненчо си връща Йоанна, става "господар на ефира"

На Ненчо му върви и в играта, и в любовта

Ненчо си връща Йоанна, става "господар на ефира" | StandartNews.com

Ненчо Балабанов пусна сърцераздирателен любовен статус във Фейсбук, с който намеква, че връзката му с Йоанна Драгнева е на път да се възроди. "Истинската любов е тази, която поема ръката ти, но и сърцето ти успокоява. Любовта не се състои само в това двама души да се гледат един друг, а да гледат в една и съща посока. Понякога тази посока се губи, но именно любовта е тази, която намира правият път тези две сърца да поемат отново в тази посока... Йоанна Драгнева, обичам те и те искам обратно в живота си. Не казвай на никого, да не гръмнат пак медиите", написа Ненчо в личния си профил.

Актьорът и певицата се разделиха преди месец. Тогава Балабанов сам призна за края на връзката им, като изрично подчерта, че няма трети човек между тях.

Около Ненчо има и друга новина. От 1 февруари той става водещ на "Господари на ефира" по Нова. С кого ще си партнира обаче остава загадка, чийто отговор знае единствено продуцентът на предаването. Актьорът споделя, че да води "Господарите" е негова мечта. 13 години по-късно тази мечта се сбъдва както за него, така и за феновете му, които отдавна копнеят да го видят не само като Facebойко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай