Нели Хаджийска хвърли бомба! Разтърсваща изповед

Тя разкри шокиращи подробности от личния си живот

Нели Хаджийска хвърли бомба! Разтърсваща изповед | StandartNews.com

Нели Хаджийска разкри шокиращи подробности от личния си живот.

Родителите на тв водещата се развеждат, когато тя е била на годинка и на практика израства без баща си. Двамата се срещат след много години и въпреки дългия период от време и пропуснати моменти, Нели успява да промени нагласатата си към миналото. А с това и към бъдещето. Да даде прошка на баща си за нея не е било нужно. 

"Господ дори не съди, кои сме ние да съдим хората!? Баща ми се появи в моя живот вследствие на една констелация. Вярвам, че неизживените болки и травми на родителите попиват в нас", казва към днешна дата тя. И въпреки голямата любов, се разделя с бащата на децата си след като двамата са минали през серия от срещи с терапевти, констелации, манастири и т.н. 

"Събудих се една сутрин и си казах - била съм много щастлива 15 години в този брак, но ако не си вдъхновен на мястото, на което си, трябва да пуснеш тази връзка. Човек е на този свят, за да бъде щастлив. Не трябва да живееш в миналото, нито в бъдещето. Имаме само настоящето! Няма лошо и няма провал. Има опит!", заявява Хаджийска.

Пътят й до това да стане майка обаче не е бил никак лек за нея. Няколко пъти забременява, но не успява да износи плода. Въпреки всичко се събира, не допуска да изпадне в гняв. И преминавайки през раздяла, и като майка, Нели вярва, че най-важното е родителите да бъдат откровени и истински с децата си. 

"Всяко камъче, което махаш от пътя на детето си, после ще бъде скалата, която ще го задуши. Ако има майка, която иска детето й да стъпва само по белите клавиши на пианото, трябва да знае, че то никога няма да слуша музика", разсъждава мъдро блондинката, която признава, че е истински откровена със синовете си за това, което се случва в живота й. Дава им пространство да изразят емоциите си и да бъдат такива, каквито искат. 

В новия си проект MindКаст тя се надява да открие нов път към себе си, към развитието си - през призмата на личните истории на популярни лица от шоу и арт средите, техники, практики и различни подходи за духовно израстване. "Най-голямата любов е да обичаш себе си. Ако не обичаш най-много себе си, няма какво да дадеш. Аз съм щастлива със себе си в момента."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай