Неделя Щонова сияе на рождения си ден. Нова любов СНИМКА

Красавица демонстрира съвършени форми

Неделя Щонова сияе на рождения си ден. Нова любов СНИМКА | StandartNews.com

Д-р Неделя Щонова, която днес празнува рожден ден, е на седмото небе от щастие. Явно новата й любов я кара да иска да бъде все по-секси и все по-близо до съвършените форми, както демонстрира от профила си.

Популярната докторка е заложила на секси къса, червена рокля, с която няма начин да не приковава всеобщото внимание, а в ръцете си държи букет от свежи хризантеми, които само загатват какво й се случва в личен план напоследък, пише Шоу БЛИЦ.

Атрактивната пловдивчанка отново се отдаде и на вдъхновяващи слова в поста си, които бързо предизвикаха вълна от коментари и честитки сред последователите й.

"Истинските неща не се променят. Все още е най-добре да бъдем честни. Чисти. Влюбени. Дисциплинирани. Добри хора. И наистина способни. И наистина във форма. Да живеем със замах, а не удавени в дребнавост. Да обичаме труда. И зноя на тъгата. Да разбираме енигматичната природа на страданието. Да умеем да се радваме на малкото. Да имаме оптимистичен ум и смелост, когато нещата се объркат. Да минаваме през бурите с чувстителност и елегантност.”, пише Щонова в социалните мрежи.

Здравей, прекрасен свят. Здравей, живот! Как благодарна съм ... И как обичам те в захлас … И как за мен благословен е всеки миг, когато позволяваш ми да дишам, да обичам, да наливам в устремените очи на някого … вяра, смисъл, обич, стоицизъм ... и сълзи от безмълвно щастие. Благодаря, живот! И всички вас, тук, най-прекрасни! Ви обичам и благодаря. Бъдете здрави. И закриляни, пише още Щонова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай