"Не съм изгубен !" дарява якета на нуждаещи се

"Не съм изгубен !" дарява якета на нуждаещи се | StandartNews.com

Тази сутрин столичният бул. "Витоша" осъмна по необичаен начин. Якета без притежател окичиха дърветата по известния булевард в търсене на техния следващ собственик. Интересната гледка се оказа, че е инициатива на млади ентусиасти, решили да помогнат на бездомни, които се нуждаят от малко топлина. Хората зад HiddenCash Sofia рано тази сутрин са поставили якетата, за да ги вземат хора, които имат нужда да бъдат стоплени.

"С акцията "Не съм изгубен!" искаме да напомним, че в моментите, в които ние сме на топло вкъщи, за някои хора "вкъщи" са софийските улици, а както знаем, там отопление липсва. Вероятно в гардероба на всеки от вас има поне по едно топло яке, шапка или шал, а някъде там има човек, който искрено би им се зарадвал. Можем ли да се обединим и заедно да помогнем на хората в беда? Ние от HiddenCash Sofia вярваме, че на Коледа стават чудеса, а още повече вярваме, че и ние самите можем да бъдем такива!", пишат инициаторите в социалните мрежи.

До този момент са закачени 19 якета, на страницата на организаторите във Фейсбук са получени и много въпроси къде могат да бъдат дарени дрехи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай