Най-култовите лафове на Силвена Роу

Колоритната кулинарка винаги намира точни и сочни думи, когато оценява ястия в "Мастършеф"

Най-култовите лафове на Силвена Роу | StandartNews.com

Шеф Силвена Роу продължава да радва зрителите на "Мастършеф" с пиперливия си език. Колоритната кулинарка винаги намира точни и сочни думи, когато тества ястия или коментира готвенето на участниците в шоуто. Ето и най-култовите лафове на шеф Роу от актуалния сезон на "Мастършеф".

"Да сложиш толкова много секс в едни сарми, е невероятно!", се обърна тя към Стилиян, след като опита неговите зелеви сарми с телешко, манатарки, бамя и сос Бешамел. Според нея той е един от кандидатите за Топ 3 на хоби готвачите. 

"Уау, какъв катър си!", възкликна тя, когато Александър Петров й сподели, че няма да поиска орехи от опонента си Стилиян. Двамата трябваше да приготвят легендарното ястие агнешки дроб по шуменски,а в последвалия сблъсък си размениха и остри реплики.

"Това си го знаех аз – аз съм някава вещица явно!", каза Силвена Роу след бурен смях, когато Нела избра за свой опонент Виктория. 

"Сега ни наричат шефове, но аз съм готвачка, на високо ниво, но готвачка. Разликата е в интелекта. Светът е пълен с готвачи, но ако имаш интелект, създаваш летеж и чувство за удовлетвотрение". С тези Силвена отличи десерта с хмел на Мария. Тя беше приготвила бисквита сабле бретон с бял шоколад, ароматизиран с хмел, бирен карамел и декорация от хмелени бисквити.

"Сега ще ги набий!", през смят коментира шеф Роу, когато Мартин се изправи на стрес тест и трябваше да разпознава различни подправки. Той се затрудни най-много с откриването на кардамона.

"Остават ви само 5 минути! Помислете и за презентацията. Щото ако го начупите и ми дадете някакви грозни парчоци, срам и резил", подсети тя участниците, когато приготвящи Кайзершмарн, пише "ЛейдиЗоун".

"Магията на свинските коремчета – не звучи много секси, обаче наистина много вкусно мирише!", Така шеф Роу коментира това, което Мартин избира да готви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай