Напрежение за Билалов! Кой му диша във врата

Започва голямата борба за зрители

Напрежение за Билалов! Кой му диша във врата | StandartNews.com

Започва голямата битка за телевизионни зрители!

Сблъсък и борба за рейтинг стартира ударно в понеделник 4 септември. Двете най-гледани телевизии са се подготвили за голяма битка за зрителския интерес.

Старт на тази борба слагат "Стани Богат" с водещ Михаил Билалов и възродената след толкова години прекъсване "Сделка или не" с Ненчо Балабанов. Изборът разбира се е на зрителите, но и от двете предавания ще направят всичко възможно да го привлекат към себе си.

И това е само загрявката, следват старта на новия сезон на "Фермата" и стартиралите вече "Игри на волята". И докато при едните неизвестните и интригата все още не са ясни, с част от участниците на "Игри на волята" вече се запознахме. Прави впечатление подборът на силови играчи - шампиони, спортисти, културисти, всички нахъсани за победа.

Фермерите от друга страна едва ли ще ни впечатляват с мускули и медали от първенства, но и те ще бъдат извадени от зоната си на комфорт и ще се наложи да се приспособяват. Куп изненади обещават Иван и Андрей, както откъм подбор на участниците, така и новости на арената.

Кулинарите също влизат в люта битка. Мастър шеф срещу Черешката. Шеф Иван Манчев ще мери сили и чар с колегите си от бранша Илиан Кустев, Александър Таралежков и Явор Сарафов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай