Напрежение! Вкараха Гришо в голяма интрига

Може ли да се окаже случайно стечение на обстоятелствата

Напрежение! Вкараха Гришо в голяма интрига | StandartNews.com

Оказва се, че българският плейбой Григор Димитров, е замесен с тенисистка, която преживя изключителна драма в живота си.

Става въпрос за самоубийството на 42-годишният бивш хокеист Константин Колцов, който се  се хвърли през прозореца на хотела си в Маями, докато Гришо си общувал с приятелката му Арина Сабаленка в самолета от Индиън Уелс за Флорида.

Трагедията се случва около полунощ в неделя срещу понеделник, 18 март. По данни на полицията в Маями, през нощта Колцов скочил от прозореца на стаята си в хотел „Сейнт Риджис Бал Харбър" и загинал на място. Няма данни за друго, освен за самоубийство, твърдят властите във Флорида.

Константин Колцов пристигнал в Маями, за да чака приятелката си- 25-годишната тенисистка от Беларус Арина Сабаленка. Предстоял й поредният турнир. Тя трябвало да кацне със самолета от Индиън Уелс, Калифорния, където преди това участва на друго състезание.

Случайно или не, Арина се качва на борда заедно с Гришо, който също игра в Индиън Уелс. Там са и техните треньори, технически лица от щабовете, че даже и бащата на нашия Димитър Господинов. Цялата група се снима на пистата преди отлитането, а нашият плейбой дори е прегърнал разгърдената тенисистка.

Вътре в самолета 32-годишният Гришо и по-младата от него Арина взаимно се щракат в опасна близост един до друг. Българинът закачливо държи с ръка кичур от косата на световната №2 и го е повдигнал като трофеен скалп.

Кацат след девет часа полет в Маями. Все още не е ясно дали след пристигането им Сабаленка се е видяла с Колцов, или е нощувала някъде другаде, докато мъжът й е обмислял самоубийството. И къде въобще е била, вместо при него? Това, както и всички други обстоятелства, се разследват от полицията.

След трагедията Арина Сабаленка веднага изтри снимката си с Гришо и самолета от социалните мрежи. Въпреки прогнозите, че ще откаже участие в турнира, тенисистката от Беларус реши все пак, че ще играе в Маями въпреки гибелта на приятеля си.

Съобщи обаче, че няма да отговаря на никакви въпроси от журналистите.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай