Напрежение в Бъкингам. Чарлз с условие към Хари

Какво става между баща и син

Напрежение в Бъкингам. Чарлз с условие към Хари | StandartNews.com

Принц Хари е в родината си от вчера, 7 май. Днес той се срещна с представители на фондацията Invictus, заедно с която организира игрите за ветерани Invictus Games. Именно по случай десетата им годишнина принцът е в Лондон.

Тази вечер той ще присъства на тържествена служба в катедралата "Сейнт Пол". По същото време крал Чарлз е организирал първото градинско парти за годината в двора на Бъкингамския дворец.

Именно това е посочено като причина баща и син да нямат време да се срещнат по време на престоя на Хари в Лондон. Неофициалната причина обаче е друга. Източници на Daily Express твърдят, че Чарлз е поставил условия съпругата му Камила на присъства на срещата със сина му, пише lifestyle.bg.

Според информацията, Бъкингамският дворец и пиар щабът на семейство Съсекс са обсъждали два варианта за срещата - единият е тя да се състои тази вечер в дома на Чарлз и Камила в Лондон Кларънс Хаус, а другият - да бъде утре сутрин, 9 май.

В крайна сметка още вчера обаче представители на принц Хари потвърдиха, че среща няма да има заради "натоварения график" на крал Чарлз. Освен че програмата му се планира месеци напред, кралят все още е в процес на лечение на рак и трябва да бъде внимателен с ангажиментите си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай