Неделя,

На ръба! Как съдия оцеля при Билалов

От: Редактор -
4016
На ръба! Как съдия оцеля при Билалов
A
A
A

Пореден екшън в популярното тв шоу Стани богат.

Много добра игра направи в тазвечершния епизод на предаването баскетболният съдия Теодор Тодоров. Великотърновецът бе на крачка от сериозна сума, но в крайна сметка си тръгна с 3000 лева.

След като мина с лекота през стартовите пет въпроса, той бе попитан "Каква е Стефани Фрапар, оставила името си в историята на футбола?" - Играч, Треньор, Съдия  или Агент. Почти без да се замисли младият участник посочи "Съдия", което бе верен отговор.

Питането за 2000 лева бе "Коя е"ръководната сила в обществото и държавата" според чл.1, ал. 2 на Живковската конституция от 1971 г.?" - БКП, СССР, Народното събрание или Тодор Живков. Баскетболният съдия поразсъждава и даде отговор "БКП", аргументирайки се за това, и за своя радост чу "верен  отговор" от Билалов.

"Кой сериен убиец е представен от медиите като "чаровен, красив и интелигентен", докато тече процесът срещу него през 1978 г.?", бе следващият въпрос. Вариантите бяха Чарлс Менсън, Тед Бънди, Норман Бейтс и Зодиак. Теодор се насочи към Бънди, тъй като само него бил чувал, но реши да помоли публиката за помощ. 50 процента от зрителите в студиото потвърдиха неговото предположение и така той стигна до въпрос за 5000 лева.

Тодоров заключи тази сума като втора сигурна, а питането за нея бе: "Кой град е наричан "градът на тигрите"?" - Делхи, Филаделфия, Сингапур или Осло. Тук участникът категорично заяви, че знае отговора и се насочи към Сингапур. Незнайно защо той реши да се застрахова и използва и последния си жокер "50:50". За негова изненада компютърът остави в играта само Филаделфия и Осло. Тодоров не пожела да рискува и се отказа, тръгвайки си с 3000 лева, а извън играта посочи Осло, което бе верният отговор.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com