На 5 май ще се случи нещо магическо

В този ден се дава шанс да се трансформират вълнуващи ситуации

На 5 май ще се случи нещо магическо | StandartNews.com

На 5 май ще се случи мистично Пълнолуние - лунно затъмнение в знака на Скорпиона. Това е най-страстният, емоционален, магически и екстремен знак в Зодиака.

Лунното затъмнение, което е възможно само по време на Пълнолунието влияе на вътрешния ни свят, психическото ни състояние, потребностите, семейните дела, взаимоотношенията с роднините.

Предстоящото Пълнолуние ще има магическа сила, мощна енергия, която ще позволи да трансформираме действителността. В този ден ще се изострят желанията, чувството за ревност, влеченията и зависимостите от другите хора.

Затъмнението е свързано с финансовата сфера, природните ресурси, кредитите, недвижимото имущество. В тези сфери може да се очакват промени. Денят ще затруднява емоционалната стабилност и яснотата на ума.

Това е период на непредсказуеми събития, повдигането на сложни теми, повтарящите се събития, може да възникнат неприятни ситуации, които да се влошат, а жизнените уроци да се ожесточат. Разумният, мислещ човек може да достигне високо духовно израстване при правилното използване на потенциала на лунното затъмнение на 5 май. Потапяйки се дълбоко във вътрешния си свят може да се разрешат личните въпроси, да се анализират минали събития и да се открие причината за проблемите.

В този ден се дава шанс да се трансформират вълнуващи ситуации, да се промени обкръжаващата действителност, да се повлияе върху мисленето на друг човек.

Пълнолунието на 5 май 2023 г. ще е най-тежко за представителите на знака Телец, Лъв, Скорпион, Водолей. Бъдете внимателни, не пришпорвайте събитията, заемете изчаквателна позиция, опитайте се да установите връзка с подсъзнанието си. Не употребявайте вещества, действащи на съзнанието! Периодът е подходящ за това да се отървете от вредни навици и токсични връзки. Сега е моментът да се самоусъвършенствате. Сега от особено значение ще е самоконтролът и дисциплината.

Не се привързвайте към материални вещи и земни удоволствия. Концентрирайте се върху духовното. Това е време за освобождаване от миналото и от излишното. Може да раздадете или изхвърлите старите си вещи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай