Мъжът на Хадид с първи сингъл след бащинството

Зейн Малик е готов с новия си албум

Мъжът на Хадид с първи сингъл след бащинството | StandartNews.com

Мъжът на супермодела Джиджи Хадид и бивш член на момчешката група „One Direction“ Зейн Малик представи първия си сингъл след бащинството. Щастливата двойка посрещна първородната си дъщеря преди броени дни и гордият баща вече е готов да се завърне на сцената. Новата песен на певецът “Better”, на която той е и съавтор, носи нежно любовно послание и ще се появи в предстоящия му албум.

Видеото към “Better”, режисирано от Райън Хоуп, който стои и зад клипа “iT’s YoU”, е завладяващо допълнение към впечатляващата колекция Зейн, която има общо над 3,5 милиарда гледания в YouTube. Хоуп и певецът работят заедно по цялата концепция на видеото, в което намираме изпълнителя в спалня с остъклени прозорци, а през тях непознати персонажи наблюдават всяко негово движение.

Дебютният албум на Зейн „Mind of Mine“ го превърна в първия солов артист в света, достигнал до #1 в класациите за албуми във Великобритания и в Щатите по едно и също време, още в първата седмица след премиерата му. Студийният проект му печели любовта и подкрепата на хиляди фенове по света, а водещият сингъл “Pillowtalk” се изкачва до #1 в цели 68 държави, като наскоро бе добавен и в листата за “песни, определящи десетилетието“ на Billboard. Вторият му албум „Icarus Falls“ от 2018-а събира над 5 милиарда стрийма в дигиталните платформи само в първите 11 месеца от дебюта си. Освен двете си студийни колекции, Зейн има дуети с разнообразни артисти, включително Тейлър Суифт в песента “I Don’t Wanna Live Forever” и Zhavia Ward в “A Whole New World“ от игралната версия на филма „Аладин“, който спечели над 1 милиард долара в бокс офиса. Зейн участва и в парчето “Trampoline” с Shaed, което спечели приза „iHeart Music Award“ за “най-добър ремикс“. През изминалите години младият певец не само изгражда кариера на изпълнител от световна класа, но и се превръща в една от най-популярните модни икони, като е бил корица на всички водещи списания, от Highsnobiety до Vogue. Той е обявяван за “най-стилен мъж“ на наградите GQ Man of the Year, “най-добър артист“ на Billboard Music Awards, както и е носител на American Music Award за “нов артист на годината“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай