Мъжете в убито жълто през пролет 2020

Trendstop обяви водещите цветове на пазара за мъжки дрехи

Мъжете в убито жълто през пролет 2020 | StandartNews.com

Определени са модерните цветове на бъдещето

Тренд-бюрото  в областта на модата Trendstop е анализирало водещите световни брандове и е обявило основните водещи цветове за сезон пролет-лято 2020 на пазара за мъжки дрехи. Своите прогнози бюрото е споделило с изданието Fashion United.

Експертите обърнали внимание, че болшинството колекции са издържани в умерени, пастелни или тъмни тонове. Тrendstop ги разделя на три категории.

В първата група — Fashion Forward Cores («базови») — влизат убитите тонове на жълтото и оранжевото. Стилистите  съветват тези цветове да се използват за създаването на еднотонни цветни образи.

Втората категория получила името Whitened Pastels («избелени пастелни»). В нея попадат светлите тонове на розовото и зеленото. Тези цветове подхождат на дрехите от трикотаж, технологичните тъкани и леките летни тоалети.

В третага категория влизат Black Wash Darks («измити черни»): тъмните оттенъци на синьото и  зеленото, а също и виненият цвят.

През ноември т.г. американският супермодел Бела Хадид е фотографирана с тоалети в тъмен маслинен цвят. Модните  експерти заявяват, че тя е пренебрегнала последните тенденции за есента на 2018 года, като е демонстрирала свой нов цветови тренд.1

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай