Можете ли да разпознаете този участник от "Игри на волята" като дете (снимки)

Коя е приятелката му

Можете ли да разпознаете този участник от "Игри на волята" като дете (снимки) | StandartNews.com

Наш репортер попадна на интересни снимки от тийнейджърските години на Момчил от "Игри на волята". На някои кадри си личи, че риалити звездата не е чак толкова хрисим, за какъвто се представя в шоуто и е имал доста буйно юнoшество. 

Прави ни впечатление още, че от дълго време е обвързан за Боряна, а близките им напират за сватба и деца. 

Момчил Василев е на 25 години, от гр. София. По професия е софтуерен инженер. Завършил е бакалавърска степен в Китай. Отива там без да знае езика и го научава сам. Завършва трети по успех. Има научни публикации и става трети на Световната купа по физика в Китай. Спортува всеки ден и се занимава с жиу-жицу. 

В предаването "Игри на волята" го виждаме спокоен и уравновесен, но пък детските му снимки издават, че си е поживял доста бурно и е минал през много неща, за да стане такъв сега. 

Във формата той влезе с брат си Васил, който отпадна в доста ранен етап от играта и това като че ли озлоби Момчил към останалите играчи, а някои от тях усетиха фалшивата му самоличност и не му се довериха. Такъв е случаят с Теодора Мудева, която му се опълчи и заяви, че за нея той е лицемер, който прави всичко за пред камерите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай