Море вместо вот

Нощувка в Слънчев бряг за 15 лв., цените скачат от 15 юни

Море вместо вот | StandartNews.com

На море вместо до урните може да отиде народът днес. За много българи неделя е предпочитан ден за старт на семейната почивка, казват туроператори. А майското море е най-евтино и чисто. Сега хората могат да ударят джакпота с изгодна ваканция.

До 15 юни цените са 30-40% по-ниски в сравнение с юли и август, показа проверка на "Стандарт". Във Варна кипи трескава подготовка в очакване на туристи и абитуриенти. До края на май могат да се намерят суперизгодни оферти дори за най-тузарските хотели. В 5-звезден в Златните например предлагат пакет "ол инклузив" за по 40 евро на човек при юлска цена от 70. 4-звездни хотели пък осигуряват 5-дневна почивка само за 275 лева на човек - нощувки, ол инклузив.

Супер евтината оферта "Всичко в цената" е само 55 лв. на ден и важи до средата на юни. 51 лв. "ол инклузив" на ден може да се намери в Св.св. Константин и Елена. Цената е до края на май. До средата на юни може да се намери пакет "ол инклузив" за 68 лева на човек на ден и 5 нощувки да излязат на цената на 4. След това цените в хотелите удрят 100 лева. Изкусителни оферти има и на Слънчев бряг. В момента там може да се почива само срещу 20 лв. на вечер. В най-отдалечените хотели в зона Запад се предлагат нощувки дори и за 15 лв. Скандално ниските цени ще са валидни до края на месеца. В 3-звезден хотел дневен пакет "ол инклузив" струва само 44 лв. на човек, а ваканцията за хлапетата е безплатна. Повечето хотели предлагат още 5% отстъпка след седмата нощувка. В Ахтопол има ексклузивна оферта за "ол инклузив" срещу 34 лв. на ден. Атрактивни пакети предлагат и хотелите в Обзор. На първа линия в курорта може да изкараме 7-дневна ваканция "ол инклузив" за 235 лв. В Приморско, Лозенец и Китен малките семейни хотели продават нощувките до края на май за 20 лв. За "ол инклузив" цената е от 36 до 45 лв. на ден.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай