Млади грации изпратиха гимнастичките за Рио

Млади грации изпратиха гимнастичките за Рио | StandartNews.com

Младите грации, които ще наследят златните момичета по художествена гимнастика след олимпиадата, изпратиха днес грациите за Рио.

„Опитът, който имам, ми дава повече увереност", заяви капитанката Михаела Маевска, за която това е втора олимпиада.
За късмет националката замина със специален маникюр с изрисувани олимпийски кръгове и надпис „Рио 2016".
Преди надпреварата тимът ще има 12-дневен лагер във Форталеса.

„Смятам, че ще е ни е напълно достатъчен за аклиматизация", заяви треньорката Ина Ананиева.
С групата отпътува и първата ни ракета в тениса Цветана Пиронкова, която е рекламно лице на Fibank и може редовно да бъде видяна в клиповете на банката. Тя обяви пред журналистите, че целта й е в Рио да подобри постижението си от предишните две участия на игрите, когато стигна до втория кръг.

Пиронкова разкри, че засега няма яснота дали с Григор Димитров ще стартират и на смесени двойки. На терминал 2 тенисистката бе изпратена от съпруга си Михаил Мирчев, с когото преди две седмици вдигнаха сватба.

„Честитих сватбата на Цвети и й пожелах здраве, късмет и успех в Рио. Ние във Fibank вярваме, че тази олимпиада ще бъде успешна за Цвети, защото през целия сезон тя показа силни резултати и стабилна игра , заяви на летището Илона Станева, директор „Маркетинг и реклама" на Fibank, генерален спонсор на БОК, която връчи на Пиронкова и гимнастичките плюшени лъвчета за късмет в Рио.

Станева пожела на гимнастичките също много здраве и късмет в Рио. „И нека те да се върнат в още по-добро настроение от това в което заминават", заяви още Станева. Fibank е банката, която подкрепя художествената гимнастика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай