Мисис България Неделина Цанева набира средства за социално слаби

Мисис България Неделина Цанева и поп-фолк певицата Цветина никак не скучаят в карантината заради коронавируса, сковала цялата страна

Мисис България Неделина Цанева набира средства за социално слаби | StandartNews.com

Мисис България Неделина Цанева и поп-фолк певицата Цветина никак не скучаят в карантината заради коронавируса, сковала цялата страна.

Двете красавици са в акция по набиране на средства за подпомагане на хора в нужда през следващите месеци, предвид тежката икономическа криза в страната.

Те разпродават на търг свои вещи на символични цени. Освен това, със свои средства вече са закупили и дарили маски за нуждаещите се, както и хранителни продукти .

Потърсихме миската Неделна Цанев за коментар.

„Не искам да се шуми около това наше начинание. Решихме да помогнем с Цветина и моя съпруг  на хора, които изпитват финансови затруднения в тези тежки за всички българи времена. Вече направихме първите дарения, като лично разнесохме пакетите с храна. Идеята ни е това начинание да продължи и през следващите месеци. Но пак казвам, целта ми не е да вдигаме шум, а да бъдем полезни на нуждаещите се. Изключително вълнуващи са срещите ни с тези хора, които не намират думи да ни благодарят”, споделя развълнувано Неделина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай