Министър Павлова: Държавата пази девствения плаж "Корал"

Министър Павлова: Държавата пази девствения плаж "Корал" | StandartNews.com

Лиляна Павлова излезе с опровержение в своя Фейсбук профил, че един от най-големите и девствени плажове по българското Черноморие "Корал", ще бъде стопанисан и бетониран. Публикуваме изказването на министър Павлова без редакторска намеса.

Категорично възразявам срещу грубите опити за манипулации по повод разпространяването на неверни информации за стопанисването на един от най-големите и девствени плажове по българското Черноморие - Корал. Българската държава е тази, която взе решение за плаж "Корал" и плажа на къмпинг "Делфин" да са първите, на които да запази натуралната природа и стартира процедурата за еко концесия. Българската държава е тази, която спря строителството в уникалната природа и отмени рязрешителните за строеж на мегакомплекс. Българската държава е тези, която е решена да доведе до край това решение.

Не изключвам появата на лъжливи и клеветнически твърдения в средата на зимата да идват именно от неуспели кандидати в откритите и прозрачни процедури за стопанисване на плажовете. Категорично се противопоставям на подобни опити за неверни внушения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай