Металика и Мейдън на дуел

Ларс Улрих поряза Брус Дикинсън с репликата: "Ще го подкрепям за всяка глупост, която казва"

Металика и Мейдън на дуел | StandartNews.com

Брус Дикинсън оспори първенството на Хетфийлд и компания

Въпросът, на чийто отговор са посветени не една бирени дискусии - коя банда е по-добра, "Металика" или "Айрън Мейдън" - сблъска самите две супербанди. Барабанистът на Голямата четворка Ларс Улрих даде интервю за "Гардиън", където отвърна на нападките на фронтмена на Мейдън Брус Дикинсън.

Преди време Дикинсън бе заявил: "Често имам проблеми, когато го казвам, но е истина - ние сме по-напред от "Металика". Може да продават повече билети, може да имат платинени продажби и да трупат на концертите си хиляди фенове от средната буржоазна класа, която ги обожава, но те не са онова, което сме ние", заяде се Дикинсън.

Сега Ларс Улрих обаче отвърна на удара: "Не бих спорил с Брус. Винаги ще го подкрепям за каквато и да била глупост, която излиза от устата му. Това е част от веселбата. Давайте, Мейдън! С вас сме", не го пожали с ирония човекът, отговорен за тежкия ритъм на "Металика". Докато Ларс и Дикинсън показват зъби, феновете вече изкупиха билетите за концерта на "Айрън Мейдън" на 16 юни в "Арена Армеец". "Залата вече е пълна и шоуто ще е страховито", похвалиха се организаторите от СМЕ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай