Меган пропусна звезден миг за Хари, какво става

Принцът бе въведен в Живите легенди на авиацията

Меган пропусна звезден миг за Хари, какво става | StandartNews.com

Меган Маркъл не е присъствала на въвеждането на принц Хари в Живите легенди на авиацията в петък, съобщи People. Причината обаче е уважителна - едно от децата им се е разболяло.

Очакваше се 42-годишната Меган да присъства на 21-вата годишна церемония в Лос Анджелис заедно със съпруга си, но в крайна сметка не го направи. 39-годишният херцог на Съсекс присъстваше самостоятелно като един от четиримата души, които бяха обявени за част от групата на Живите легенди на авиацията. Водещият Джон Траволта му връчи отличието в знак на признание за военната му служба в миналото.

Меган и Хари имат общ син принц Арчи, на 4 години, и дъщеря Лилибет, на 2 години.

Макар че семейството му не присъстваше на церемонията, Хари все пак спечели отличието на човек, който е "направил значителен принос към авиацията/космонавтиката", според съобщение на авиационната академия "Кид Хоук", пише БГНЕС.

Траволта, "официален посланик на авиацията", постави наградата на врата на Хари вечерта на 19 януари. "Това е хубаво", каза Хари, с което си спечели смеха на публиката.

По време на престоя си на сцената Хари нарече 69-годишната звезда от филма "Пастир" "Капитан Джон" и спомена известния танц между майка му, принцеса Даяна, и Траволта в Белия дом през ноември 1985 г.

"Недей да бягаш. Бях на 1 година, когато ти танцуваше с майка ми", пошегува се той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Карл
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи