Меган изненада всички! Колко й струват дрехите

Какво облече съпругата на Хари

Меган изненада всички! Колко й струват дрехите | StandartNews.com

Меган Маркъл пробва тениска за 60 долара. Снахата на британския крал Чарлз III се присъедини към членовете на Алианса на майките. Тя показа бяла тениска с надпис "Love Like a Mother" за 60 долара (100% от печалбата от продажбата им отива за нуждите на организацията). Алиансът на майките подкрепя бременни и тийнейджъри в приемни семейства, за да могат да изградят положително бъдеще за своите семейства.

Съпругата на принц Хари добави дънки към визията си, направи лек грим и стилизира тъмната си коса на вълни, съобщава Royal Fashion Police.

„Благодарим ви, че продължавате да подкрепяте @allianceofmoms. По този начин вие подкрепяте мисията за изграждане на светло бъдеще за младите родители, които са имали опит в грижата“, отбелязаха представители на благотворителната организация.

Към инициативата на Алианса на майките се присъедини и американската актриса Абигейл Спенсър, известна с участието си в сериала Suits, в който участва и Меган Маркъл.

„Херцогинята на Съсекс изглежда фантастично! Каква сладка тениска и за такава прекрасна кауза!“, „Страхотни снимки и страхотна тениска“, „Сега искам да си купя тази тениска“, реагират потребителите в мрежата на инициативата, към която се присъедини и съпругата на принц Хари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай