Меган Фокс води ново гадже в София

Холивудската звезда идва за снимките на трилър хоръра Till Death

Меган Фокс води ново гадже в София | StandartNews.com

Меган Фокс каца на 18 юли в София. Красавицата от „Трансформърс“ идва за снимките на хорър трилъра Till Death, които започват десет дни преди това в Киноцентъра „Ню Бояна“. Тя е в ролята на Ема, която е прикована с белезници към покойния си съпруг. Налудничавото отмъщение е на двама убийци, които я преследват в опит да се отърват и от нея. Режисьор е С. К. Дейл.

Сред последните роли на Меган Фокс са тези в Zeroville на Джеймс Франко, който освен на нея партнира пред камерите още на Джоуи Кинг и Уил Фарел, в Big Gold Brick на Брайън Петсос с Оскар Исак и Анди Гарсия и в комедията Think Like A Dog с Джош Дюамел

В София бихме могли да очакваме и новия мъж в живота на Меган Фокс – Колсън Бейкър, който си изкарва парите под рапърското име Machine Gun Kelly. Актрисата неотдавна се разведе с Брайън Остин, с когото живяха заедно 15 години. Меган и Колсън се запознаха на снимките за лентата с работно заглавие „Midnight in the Switchgrass“. Към онзи момент Брайън беше коментарил преди медиите, че жена му и рапърът са само приятели. Буквално дни след развода им, Бейкър пусна клипа Bloody Valentine, в който Меган се кипри като чаровна дивачка. Брайън обаче също не губи времето си напразно. След като призна, че раздялата с Фокс му се е отразила твърде зле, намери утеха в обществото на 25-годишния модел Кортни Стодън, наричана още Силиконовата кралица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай