Медии в Турция луди по предсказанията на Ванга

Предсказва ли Баба Ванга коронавируса, пита вестник "Таквим"

Медии в Турция луди по предсказанията на Ванга | StandartNews.com

Турски вестници от ранга на "Хюриет", "Милийет", "Сабах" и други се надпреварват да цитират пророчествата на Баба Ванга. Покрай влошените отношения с Русия комшиите се скъсват да цитират приписваното на Петричката врачка пророчество, че Владимир Путин ще стане жертва на атентат в близките месеци, съобщава Лупа.бг.

Разбира се, особено актуална е дописката "Предсказва ли Баба Ванга коронавируса? Предсказанията на Баба Ванга за 2020 година" във вестник "Таквим". Тя има над половин милион прочитания само за уикенда.

Изданието посочва, че сред предсказанията на пророчицата от Петрич за 2020-та е, че Европейския съюз ще се разпадне и икономиката и изцяло ще рухне. Три големи държави ще се обединят и ще ръководят света, а властващата банкнота ще е с червен цвят.

Влаковете ще се движат със слънчева енергия. Президентът на САЩ ще оглушее вследствие на болест, а срещу Путин ще бъде организирано покушение.

Според пророчествата на баба Ванга, която напусна този свят през 1996 година, краят на Вселената ще настъпи през 5079 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай