Майката на д-р Щонова поиска прошка пред цяла България

Тя ме вдъхнови да бъда майка, заяви от своя страна лекарката

Майката на д-р Щонова поиска прошка пред цяла България | StandartNews.com

В днешния емоционален епизод на "Денсинг старс" д-р Неделя Щонова посвети танца си на своята майка.

„Тя ме вдъхнови да бъда майка. Копнеех да имам дете и цели 10 години очаквах това да се случи. Думата бездетна е като косачка, раздробява те, но майка беше до мен и ми казваше да вярвам. И чудото стана! Ясно помня деня, в който разбрах, че съм бременна – 8 октомври 2004 г.“ – призна Неделя Щонова.

Изненада! Подобно чудо за пръв път се случи в "Денсинг старс"

Тя добави, че между 200 и 300 хиляди двойки чакат да станат родители и ги призова да вярват в чудеса, да се доверят на своя лекар.

Майката на д-р Щонова бе в залата и поиска извинение за спартанския начин на възпитание, при който наказанията са били лишаване от репеетиции по балет.

„Усетих малкото момиче в танца, което после става жена. Силна емоция, но имаше повече подскачане, догонване на музиката и един друг, имаше небалансирани неща“ – коментира Галена Великова.

Сълзи в "Денсинг старс". Натали Трифонова разчувства всички

„Поздравявам ви за визията! Много експолозивна хореография, емоцията надделя и беше малко хаотично. Трябва повече прецизност“ – бе оценката на Франциска Йорданова.

Нейният съпруг Томаш Папкала сподели, че точно наобратно е видял нещата.

„Сакрална и разтърсваща история за всяка жена, която иска да бъде майка. Бяхте много красиви. Неделя носи качествата на балерина“ – добави Илиана Раева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ной
преди 1 седмица

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://use.my/sman

Откажи