Мацката на Мъск си навлече световния гняв

Защо има лавина от негативни мнения срещу нея

Мацката на Мъск си навлече световния гняв | StandartNews.com

Жената на Илон Мъск, 33-годишната певица Граймс, си навлече световния гняв. Оказа се, че също като милиардера, собственик на „Тесла” и тя обича да провокира аудиторията с оригинални, но поняга двусмислени изказвания. Едно от тях й донесе неприятности.

Майката на шестото дете на Мъск започна дискусия за комунизва в своя TikTok. Но резултатът бе лавина от омраза върху главата й.

Граймс обяви, че смята изкуствения интелект за "най-бързия път към комунизма". „Ако се прилага правилно, изкуственият интелект теоретично може да реши проблема с изобилието. Можем да изпаднем в ситуация, в която никой няма да работи, на всеки ще бъде осигурен необходимия комфорт за живота. Изкуственият интелект би могъл да автоматизира цялото земеделие и да изкорени системната корупция, като по този начин ни приближи възмож но най-близо до истинското равенство”, каза Граймс. И обяви, че изкуственият интелект трябва да бъде приет като цяло от всички, които обичат комунизма,  но без колективна икономика. „Защото, нека бъдем реалисти, селското стопанство, изградено на принуда, не е готино”, каза още певицата.

Как смее да говори за равенство и комунизъм, след като мъжът й е милиардер, скочиха потребителите. Някои дори я посъветваха да се разведе с Мъск, въпреки че двамата нямат официален брак, а живеят на семейни начала.

Тя говори за комунизма така, сякаш мъжът й не би бил първият, отстранен незабавно при всеки намек за революция, продължават мненията. Как може да говори, след като приятелят й е нещо като глава на капитализма, пишат още потребители в мрежата.

След купищата критични коментари Граймс отговори, че се шегува и написа, че не е комунист. Шега е, но може би технократите и комунистите биха могли да се разберат, подкладе още мнения певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай