Матриархат на квадрат

Духовната промяна, прорoкувана от маите, изстрелва жените по върховете на властта

Матриархат на квадрат | StandartNews.com

Малцина забелязват, че почти всеки СУВ автомобил в България се управлява от жена. Джипът, символ на социален престиж, доскоро бе запазена марка само на бизнесмените и техните мутреси. Днес зад волана на всъдеходите стоят образовани и прозорливи дами, които като глави на семейства дърпат цялото ни общество напред. В пришествието на матриархата метафизици виждат директно проявления на духовната промяна, видяна и изчислена от астролози и пророци.

Според коректното тълкувание на майските текстове на 21.12. 2012-а Земята окончателно поема към новия си галактически курс на мир, любов и духовност. Ванга също бе видяла, че след икономически и военни трусове на човешкия род му предстоят 1000 години на спокойствие и хармония. Ролята на Евите в този процес също си има своето обяснение. За разлика от мъжете жените са по-склонни към компромиси, майчинският им инстинкт често заглушава егото, стоящо в основата на всички войни и икономически кризи.

Знамения за идването на женското царство откриваме и по политическите върхове. Някои анализатори казват, че конците на американския президент се дърпали здраво от съпругата му - Мишел Обама. Отвъд окаена вече вървят залози, че следващият US президент ще носи пола.  И докато там мъжките и женските енергии са все още на кантар, то ситуацията в Европа е далеч по-феминизирана. Цялата политика на Стария континент в момента зависи от канцлера на Германия Ангела Меркел. Амазонки сякаш са превзели на щурм и Европарламента. Кормилото на Латинска Америка пък е в ръцете на бразилския президент Дилма Русев. Не е за подценяване и факта, че жена с български корен има огромно влияние в организацията БРИК (Бразилия, Русия, Индия, Китай).

Всъщност настъпването на миролюбивите енергийни вибрации като любов, състрадание, милосърдие, компромис, запазени най-вече за нежния пол, не е от вчера. Според родни и чужди контактьори като Лий Каръл процесът по издигане вибрацията на планетата е стартирал през 1987 година. Тогава слънчевата ни система е започнала да се подравнява скоростно с центъра на нашата галактика. На 21-ви срещу 22-ри декември Земята се намира фронтално на една линия срещу "Великото централно слънце" на Млечния път. В този момент към земята ще бъде излъчен невидим божествен лъч, който ще донастрои планетарната матрица, така че не само жените, но и мъжете да изключат егото си. Руският гуру Алексей Шадрин твърди, че квантровият скок, както той нарича духовната промяна, ще достигне България ден по-късно - на 22-и декември. Шадрин я обвързва с идването на новото поколение на децата индиго. Така наречената шеста раса трябва да осъществи еволюционната промяна в човешкото съзнание - от алчност и лъжа към истина и грижа за ближния.

По повод трансформацията маите са направили изключително точни календарни предсказания, благодарение на внимателно изучаване на нашето Слънце. Но те са знаели нещо все още непознато за науката ни. Нашата система се движи не само около най-ярката звезда, но и около така нареченото галактическо слънце. Древните прозрели още, че във Вселената има гигантски цикли - повтарящи се периоди от време, които започват и свършват, както денят и нощта. В тях нашата Слънчева система се върти по елипса и периодично се приближава, а после се отдалечава от центъра на галактиката ни. Един цикъл продължава 25 625 години. С цел по-прецизно наблюдение на процесите маите са имали и кратко летоброене, състоящо се от пет еона от по 5125 години. Всеки от тях отговаря по някакъв начин за еволюцията на човешките раси. Древните са забелязали още, че с приближаване на Земята към центъра на галактиката съзнанието на човека сякаш се пробужда за божествената си същност. С отдалечаването то заспива.

Прелюбопитен факт е, че приблизително сходна календарна постановка откриваме и на Изток.

Предците на индийците разделили времето на четири юги (ери), като във всяка времето тече все по-бързо. Според тяхното митологично летоброене в момента се намираме в Ерата на Мрака или Кали Юга. Древните много точно са предвидили, че в тия времена имуществото и парите ще бъдат най-висшата добродетел, мъжът и жената ще се свързват единствено заради страстта, човекът ще живее кратко, но ненаситно.

Изследователи на ведите казват, че в момента човечеството се намира в транзитен период за ново навлизане в Ерата на Светлината или Сатя Юга. Този декември е стартирал именно идентичен цикъл на пробуждане, който ще продължи до 2018 година.

Родният медиум Анастасия Гешева изтъква, че духовната трансформация е невидима и тече отдавна на всички нива - физическо, ментално, психическо, емоционално. Новите кодове на живота се инфилтрират в магнитната решетка на планетата с помощта на божествени създания от духовно семейство на Архангел Михаил.

"Магнитната Решетка сме всички ние, колективната енергия. Тя съставя обединеното съзнание на всички хора днес, както и на онези, живели някога на планетата ни. В него е записано и Христовото съзнание като софтуер за развитие на живот в материалните сфери.

Енергията "Христос" е заземена отдавна. Сега тя се разгръща с пълния си потенциал. Носи безусловна любов, мир, хармония, братство. Това са всичките принципи, демонстрирани от Исус, които сега ще станат част от тази нова за Земята програма на развитие. Процесът е известен в религиозното знание като Второто пришествие. А то е сега. Уникалното е, че идентичен модел се прави за пръв път, откакто изобщо съществува планетата ни. Колкото и да ни звучи фантастично или странно, със Земята се случва нещо без аналог в цялото й развитие", категорична е Гешева.

А междувременно се появи още едно знамение за идването на новия земен ред, който очевидно минава през матриархата. Преди дни властта в Южна Корея за сефте попадна в ръцете на жена. Азиатският икономически тигър ще бъде воден от Пак Гън Хе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай