Понеделник,

Мартин взе поредна жертва в "Игри на волята"

От: Агенция Стандарт -
734
Мартин взе поредна жертва в "Игри на волята"
A
A
A

Елена е поредният участник, който напуска трети сезон на „Игри на волята: България“ след загуба срещу Отшелника Мартин. Въпреки усилията, които положи Елена, водната част от играта доста я затрудни и тя изостана от началото на битката. Професионалният военен успя отново да покаже възможностите си на Арената, да защити територията си и да се завърне на Плажа на отшелника. В многокомпонентната битка той без проблем и със значителна преднина успя да победи фитнес треньора и запази мястото си в борбата за голямата награда.

Освен новите 100 гроша, които Мартин спечели, на Плажа на отшелника той откри и специална награда – въдица. „Толкова много се надявам на тази награда. Чаках я дълго и много се зарадвах. Това е нещото, от което имах най-голяма нужда“, сподели военният развълнувано след като се завърна на необитаемата локация.

И тази седмица териториалната битка бе истински непредвидима и пълна с неочаквани обрати до последния момент. Минаване по халки на ръце, гребане с кану, пренасяне на тежки сандъци, копаене и пъзел бяха само част от елементите, които максимално затрудниха участниците. Въпреки първоначалната преднина на Приключенците, Жълтите стигнаха до пъзела първи, но с неочакван обрат Бойците, които бяха изостанали сериозно, успяха да грабнат победата. Благодарение на капитана Неделчо, те подредиха пъзела за отрицателно време и взеха ключа от Резиденцията. Стопанството остана за Жълтите, а през идната седмица на Дивата река ще оцеляват Приключенците.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com