Мария Игнатова се уреди! Решиха бъдещето й

През тази година блондинката дебютира в "Един за друг"

Мария Игнатова се уреди! Решиха бъдещето й | StandartNews.com

Мария Игнатова и догодина ще бъде на екран!

Красивата блондинка ще продължи да бъде ководеща на най-романтичното риалити в България - „Един за друг“.

Игнатова, която е женена за Ивайло Цветков-Нойзи, е получила предложение да работи във вилата на любовта с Емо Чолаков и за следващия сезон на формата. И 99% ще приеме, пише „България Днес“.

През тази година блондинката дебютира в шоуто, след като замени Краси Радков и неговата половинка Станислава, които през 2023 г. бяха останалите лица до гологлавия синоптик.

Мария пасвала идеално на образа, който продуцентите търсели. Тя е семейна, със здрава връзка, а на всичкото отгоре е една от най-популярните жени у нас. Освен това зрителите много я одобрявали и срещу нея нямало никаква критика от феновете на романтичния формат.

В същото време вече са започнали кастингите за следващия сезон на шоуто, който ще е шести поред. Предаването, което се излъчва през уикенда, няма абсолютно никаква конкуренция и печели битката за рейтинг пред останалите медии. С всяка изминала година зрителите ставали все повече.

Финансовите условия на Игнатова не били огромни. Плюс това в телевизията, която излъчва „Един за друг“ Нова, Мария е една от любимките на шефовете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Куку
преди 1 седмица

А чий го дири там тоя фъфлещ ръб ???👺

Откажи