Мърдок и бившата на Джагър обявиха, че се взимат

Мърдок и бившата на Джагър обявиха, че се взимат  | StandartNews.com

Медийният магнат Рупърт Мърдок обяви годежа си за супермодела Джери Хол, това съобщи днес The Times, собственост именно на бизнесмена.

Още през октомври стана ясно, че 84-годишният Мърдок е влюбен до уши в бившата съпруга на Брайън Фери и Мик Джагър.

"Г-н Рупърт Мърдок, баща на Прудънс, Елизабет, Лахлан, Джеймс, Грейс и Клоуи Мърдок и г-жа Джери Хол, майка на Елизабет, Джеймс, Джорджия и Габриел Джагър са щастливи да обявят своя годеж", се казва в обявата в The Times.

"Двамата се обичат в последните няколко месеца, изключително много се вълнуват, че ще се женят и очакват с нетърпение бъдещето си заедно", коментира говорителят на Мърдок.

Хол, която е бивш супермодел и актриса, бе омъжена за Джагър повече от 20 години, а самият Мърдок пък има три брака зад гърба си.

Собственикът на "Сън", "Фокс нюз" и 8 милиарда долара е само с 25 години по-възрастен от ексмоделката. Знае се, че се запознали в Австралия - като сватовница се изявила една от сестрите на Мърдок. Вероятно тя се е разтревожила да не би бизнесменът да рухне след развода с 46-годишната Уенди Дън. Те се разделиха, след като стана ясно, че красивата китайка е имала бурен роман с експремиера на Англия Тони Блеър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай