Максим Бехар изненада с екзотична готварска книга

Почетният генерален консул на Сейшелите представи официално новата си книга „Сейшелски рецепти и още за „Рая на Земята“ в София

Максим Бехар изненада с екзотична готварска книга | StandartNews.com
  • Почетният генерален консул на Сейшелите представи официално новата си книга „Сейшелски рецепти и още за „Рая на Земята“ в София

„Сейшелски рецепти и още за „Рая на Земята“ – новата книга на световно признатия PR експерт и Почетен генерален консул на Сейшели в България Максим Бехар бе представена официално в София. Това е първата по рода си книга у нас, изцяло посветена на кухнята и културата на Сейшелските острови. Събитието привлече любопитството на членове на царското семейство в България, предприемачи, дипломати, медии, както и на видни представители на кулинарния свят, сред които бе и Андре Токев – единственият носител на Global Masterchef Degree за Източна Европа. Той сподели своите положителни впечатления от книгата и уникалната креолска кухня. 

„Бих искал да поздравя Максим за желанието му да популяризира една непозната за България, но изключително интересна кухня, за която се говори по целия свят. Прочетох рецептите в книгата и наистина са много лесни и достъпни за приготвяне и представят характерен за кухнята микс от екзотични вкусове“, сподели Андре Токев. 

„Вярно е, че любовта към една държава може да бъде създадена чрез нейната кухня, природа и хората. Тези три основни аспекта наистина оказват най-силно впечатление и върху туристите на Сейшелските острови. Освен на живописна природа и изключително гостоприемство на местните, посетителите се радват и на вкусна традиционна храна, която прави пътуването им още по-незабравимо. Сейшелската кухня е един от техните най-големи съкровища и се надявам с тази книга да стане още по-известна в България и това да доведе до повече туристи, които да посетят тази прекрасна дестинация и да опознаят нейните богатства“, каза Максим Бехар.

В „Сейшелски рецепти и още за „Рая на Земята“ Максим Бехар споделя не само вкусни и автентични сейшелски рецепти, но и непознати факти и удивителни истории за Сейшелските острови, известни като „Рая на Земята“. Той представя любимите си 25 рецепти, съчетаващи уникалните вкусове и аромати на креолската кухня със сейшелски продукти, които могат да бъдат лесно набавени и у нас. Книгата предлага на читателите и истинско пътуване до екзотичните острови, като ги запознава с интересни аспекти на живота на местните жители и техните традиции, както и с най-популярните места, които трябва да бъдат посетени, за да се усети духа на Сейшелите. 

Книгата вече може да бъде закупена от най-големите книжарници в страната, както и онлайн от официалния сайт на Максим Бехар – www.beharbooks.com. А съвсем скоро ще излезе аудио и електронна версия на книгата в едно от най-големите издателства на електронни книги в света Storytel. 

„Сейшелски рецепти и още за „Рая на Земята“ е шестата от книгите на Максим Бехар, които пожънаха голям успех през последните години. Тя се появява малко след участието му в предаването „Черешката на тортата“ по NOVA TV, където той демонстрира завидни кулинарни умения като домакин на екзотична сейшелска вечеря. С доброто представяне на креолската кухня и историите си за Сейшели, Бехар успя да предизвика голям интерес от зрителите към дестинацията.

Сред постиженията на Максим Бехар като автор са бестселърите „Пет минути до утре“ и „Световната PR революция“, която постигна впечатляващ успех и се нареди в класацията на Топ 100 PR книги на всички времена, според една от най-престижните глобални класации за книги BookAuthority. Всички книги на Максим Бехар могат да бъдат разгледани в официалния сайт www.beharbooks.com.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай